Floraparken 19, 4690 Haslev

Flot og velholdt murstensvilla tæt på Haslev bymidte

"Byens bedste sted at bo" - det mener grundejerforeningen for Floraparken, og det er ikke svært at forstå hvorfor.

Herfra er der 5 - 7 minutters kørsel til alle 3 folkeskoler i Haslev og 10 minutters gang til Haslev Privatskole.

Der er 5 minutters kørsel til Haslev bymidte, hvor du finder et bredt udvalg af forskellige forretninger bla. Tønden, der specialiserer sig i kaffe, te, delikatesser, øl, vin og spiritus og Mesterbageren, der udover godt bagt brød og kager også byder på musik udenfor i løbet af sommerperioden.

Men Haslev er også kendt for at være byen i det grønne, og som den nye ejer af denne villa, får du ikke mere end 2 minutters kørsel til parkeringspladsen i skoven, hvor du kan nyde en god lang gåtur hele året rundt. Vil du gerne mere ud i naturen, så kan du vælge at besøge en af de mange seværdigheder i lokalområdet som f.eks. Gisselfeld Park, Paradis Haven, Bregentved Park og Svenskerkløften.

Haslev byder på mere end grøn natur. Der er et mangfoldigt foreningsliv, så der er rig mulighed for et aktivt fritidsliv, hvad enten det drejer sig om fodbold, e-sport eller noget helt tredje.

Derudover bliver der også afholdt mange arrangementer på Kulturnariet - lige fra koncerter til foredrag til kunstudstillinger. Er du også tilhænger af genbrug og at gøre en god handel, så er Det Blå Marked - Skandinaviens største kræmmermarked åbent hver weekend. Kan du ikke vente, så er der flere genbrugsbutikker i byens midte, der har åbent til daglig.

Denne gule murstensvilla er opført i 1978 og ligger på en grund på 803m² med udsigt til mange grønne områder inkl. nyrenoveret legeplads til børnene i området. Huset byder på ikke mindre end 133m² at kunne boltre sig på plus en stor udestue på 43m² med egen brændeovn.

Fra entreen med det flotte fletparketgulv, som går igen i stuen, er der adgang til de 3 værelser, køkkenet, toiletter, bryggers og til stuen. Her er der masser af plads til opbevaring af overtøj og sko i den indbyggede niche til formålet. Huset har 3 gode værelser. De 2 største er på ca. 11m² med vinduer ud mod den store og lyse udestue. Det mindste værelse er på ca. 8 m² med vindue ud mod baghaven. Køkkenet har masser af plads til opbevaring og opvaskemaskine, så elsker man at kokkerere eller skal have plads til at lave mad til mange eller lave mad sammen med sin partner, sine børn eller andre, så er det ingen hindring. Med sine 2 store vinduer, er køkkenet altid lyst og, der er indrettet et spiseområde med plads til 4 foran det ene vindue.

Der er et stort badeværelse med en flot buet brusenichevæg. Ovenlysvinduet over spejlet og håndvasken sørger for godt lysindfald i kombination med de installerede spots i loftet. Der er udover et toilet også en håndklædevarmer etableret på væggen bag døren. Også her er der masser af opbevaringsplads. Der eksisterer også et ekstra toilet uden bademuligheder.

Bryggerset har flisegulv med plads til håndvask og bordplade, skabsfryser, vaskemaskine og tørretumbler og har egen indgangsdør direkte fra forhaven.

Stuen er stor og lys med sine mange vinduer og udgang til den lige så store lyse udestue. Udestuen har flisebelagt gulv med masser af lys både fra de mange vinduer, men også fra det halvgennemsigtige loft. Her er der etableret en brændeovn, som gør, at udestuen kan nydes året rundt. I kombination med stuen er der plads til at holde højtider mm. for mange mennesker.

Til huset hører også en stor carport på 24m² og et indbygget udhus på 19m², der har plads til gør-det-selv projekter.

Haven er indrettet i flere rum. Der er små hyggelige flisebelagte terrasser, anlagte bede, blomsterbuske og nogle få frugttræer med en god græsplæne, der har plads til næsten alt, hvad fantasien kan forestille sig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.