Allegade 59, 4690 Haslev

Flot etplansvilla i Haslevs mest eftertragtede gader

Denne dejlige villa er beliggende i et af byens bedste kvarterer, hvorfra der kun er 2 minutters gang til skole, masser af indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og 5 minutters gang til attraktiv skov. Endvidere er der gåafstand til daginstitution, skole, gymnasium og togstation med forbindelser til Kbh. Tager man turen på arbejde i bil, er der blot 10 minutters kørsel til sydmotorvejen.

Du får her muligheden for et hyggeligt og velindrettet gult murstenshus med en dejlig have, afskærmet terrasse og lyse og indbydende rum. Villaen fremstår i pæn stand med pæne gulve, 2 badeværelser, lyse værelser og en have, der er lige til at gå til.

Her er parkering/indkørsel med plads til 2 biler, og en hyggelig flisesti deler sig og fører op på begge sider af huset, alt efter om man skal ind i huset eller om på terrassen. Haven er holdt enkelt med bede og større græsområder, så er er plads til armbevægelser og eventuelt en god omgang fodbold med familiens børn, hvis humøret er til det., og på sydsiden af huset finder man en afskærmet terrasse, der blot indbyder til at skabe rammerne for en masse fremtidige hyggestunder i årets varme måneder.

Indvendigt mødes man af en helt indflytningsklar bolig med dejligt lyse og behagelige rum og en stue med så gode vinduespartier, at man er sikret fint lys på selv den dunkleste efterårsdag. Der er 3 lyse værelser og 2 gode badeværelser, hvoraf det ene er med brus og det andet med badekar, så har man eksempelvis tilbragt dagen udenfor på en frostklar vinterdag, er det en oplagt mulighed at få varmen tilbage i kroppen med et varmt karbad. Køkkenet er rummeligt og pænt og byder på masser af skabsplads og bordplads at boltre sig på, når de kulinariske evner skal udfoldes.

Et dejligt hus, der blot venter på, at en ny familie skal komme og skabe nye minder og gode stunder til husets historie.

Velkommen til Allegade 59!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.