Sneholmgårdsvej 11, Dalby, 4690 Haslev

HERSKABELIG OG RUMMELIG EJENDOM CENTRALT I DALBY

Leder du efter en ejendom, der er er lidt udover det sædvanlige? En ejendom med historie, usædvanligt meget plads og en skøn have samt vidunderlig udsigt fra 1. salen? Så slå vejen forbi og se, hvad netop denne ejendom har at byde på. Denne tidligere præstebolig i Dalby har nemlig alt det førnævnte i form af et rummeligt køkken, 6 rummelige værelser og en fantastisk udsigt over byen og markerne, der omkranser den. Ejendommen byder på flere charmerende og unikke detaljer lige fra den høje flotte kampestenssokkel til de hvælvede vinduer på 1. salen. Haven taler for sig selv - med de snoede kanter og flere store træer, er her mulighed for at etablere flere små hyggekroge og sætte sit helt eget præg på udendørsarealerne.

I stueplan finder man et rummeligt køkken i flotte hvide elementer og mørke bordplader med godt med bordplads samt plads til et spisebord, der kan rumme den særligt store familie. Omkring køkkenet ligger de 3 store stuer forbundet med franske døre, hvoraf den ene har udgang til en hævet terrasse med udsigt over haven. Stuerne er alle sikret et dejligt stort lysindfald gennem de store vinduespartier. I stueplan finder man derudover 2 store værelser samt et toilet. På førstesalen finder man en de resterende 4 værelser, der alle er rummelige og lyse, samt et stort badeværelse og et lille toilet. De to midterste værelser samt badeværelset skiller sig ud ved at have nogle særligt smukke vinduespartier bestående af 3 hvælvede vinder, der virkelig understreger ejendommens charme og særlige karakter. Udover de to rummelige plan har ejendommen også en lys og højloftet kælder, der er særdeles rummelig og åbner for et væld af anvendelsesmuligheder. Kælderen byder på både 2 toiletter, garderobe, et mindre køkken samt 3 disponible rum og et stort alrum. Her er således oplagte rammer for eks. etablering af eget erhverv, udlejning af erhvervslokaler, istandsættelse til festlokaler eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænsen.

Ejendommen har en rigtig dejlig gårdsplads som giver rigtig god udfoldelsesmuligheder og her er tilmeld en stor garage på 40 m2 med 2 porte.Beliggende i Dalby får man den landlige idyl i Faxe Kommunes smukke natur, men stadig med få km til motorvejskørsel og kun 5 km til Haslev gennem Bregentveds skovområder. Tæt på finder man også Gisselfeld Park, Faxe og Rønnede by.

Lyder denne bolig som noget for dig, så tag endelig fat i os.


Velkommen til Sneholmgårdsvej 11!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.