Bråbyvej 88, 4690 Haslev

Dejlig villa beliggende med udsigt over marker og med en skøn gårdhave

Lige i udkanten af Bråby finder man denne yderst charmerende, velholdte og helt indflytningsklare ejendom, der er beliggende omgivet af marker og vidtstrakte grønne områder. Her har du chancen for at se råvildt ud af vinduet, når du står op om morgenen eller at sidde på terrassen og nyde, når aftensolen går ned i vest bag haven. Forhaven er helt enkelt indrettet som prydhave med enkelte buske og træer - en ren palette, hvis man eksempelvis ønsker at etablere en farverig staudehave, som man ser som det første, man drejer ind på ejendommen. Bevæger man sig om i baghaven, finder man i stedet en hyggelig skærmet terrasse, som skaber et gårdlignende miljø og dejligt læ på de lidt mere vindomsuste dage. Her er både bålplads, urtehave og drivhus (ej på BBR), så mulighederne for hyggelige udendørs aktiviteter er lige for hånden.

Haslev by byder på både offentlig transport, motorvejstilkørsel i både syd- og nordgående retning, fødevarebutikker, tøjbutikker, fitness og meget andet. Fra ejendommen er der dobbeltsidet cykelsti, så du kan færdes sikkert til skole, indkøb mv. Her er et rigt udvalg af aktiviteter, foreninger og butikker, mens nærområdet byder på både aktive og naturrige oplevelser i både skove, golfklubber, godser og parker, hvor der b.la. er mulighed for at gå en tur i Gisselfelds eller Bregentveds smukke parker. Hvis man mere er til et idyllisk restaurantbesøg, kan man besøge den smukke og hyggelige Villa Galina.
Ligegyldigt om du skal til Køge, Næstved eller Ringsted, så kan byerne nås indenfor 20 min. Ejendommen ligger blot 10 min fra sydmotorvejen med mulighed for at køre til København på ca. 40 min.

Boligen er på 116 m² i 2 plan og herudover byder ejendommen ligeledes på en garage med port på 24 m² samt et udhus på 29 m² med 2 gode, disponible rum. Her er pt. indrettet hhv. et rummeligt værksted samt et vaskerum med vaskefaciliteter,et grovkøkken samt god plads til opbevaring af tøj mv.

Indendørs i boligen kommer man først ind i det nydelige køkken, der er indrettet i pæne elementer med underskabs-spots og klinker på væggene, der skaber en god harmoni med materialevalget. Her er god plads til at gå på udforskning i gastronomiens verden, mens man kaster et blik udover haven. Herfra kommer man ind i den hyggelige og lyse vinkelstue med flotte trægulve, lyse rammer og et skønt lysindfald. I den ene ende af stuen finder man husets brændeovn, som indbyder til hyggelige aktiviteter i stuen til ildens knitren på en kold og hvid vinterdag. Ejendommens badeværelse er beliggende i stueplanet og er indrettet lyst og venligt med lyse klinker og fuldmuret brusehjørne.

Boligens 1.sal er med charmerende synlige bjælker, som giver en dejlig stemning. Her er en rummelig repos som med lidt kreativ indretning kan udgøre et lille kontor mellem de 2 lyse og rummelige værelser, og det mindre rum ved trappen kan med lidt snilde indrettes til ekstra opbevaring.

Alt i alt en rigtigt dejlig ejendom placeret midt i skøn natur og tæt på flotte godser!


Velkommen til Bråbyvej 88

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.