Olstrupvej 13, 4690 Haslev

DEJLIG EJENDOM MED PLADS TIL 2 FAMILIER

Her finder du den idelle ejendom til den særligt store familie, eller hvis man har et ønske om at bo flere familier under samme tag - om det så er et ønske om kollektiv eller blot at bo flere generationer sammen, er denne bolig ideel til formålet. Den gule murstensvilla med et boligareal på 287 m2 byder nemlig foruden 7 værelser også på 2 køkkener samt 3 toiletter, hvoraf der er brus på de 2 af dem.
Udendørsarealerne byder ligeså på masser af plads at boltre sig på med hhv. en rummelig gårdsplads og en dejligt stor have med rigeligt plads til udendørsleg, udendørsarrangementer i sommersæsonen eller hvad hjertet nu ellers måtte begære. Her giver de 2 terrasser fin mulighed for at vælge mellem sol eller læ, alt efter sommervejrets luner, da den ene er overdækket.

Ejendommen er placeret idyllisk i den lille Olstrup by lidt uden for Haslev - omgivet af storslået natur med velbevarede godser, store skovarealer og søer samt seværdigheder for store og små. Fra Olstrup by er der blot 5 minutters kørsel til Haslev by, hvor man finder et rigt udvalg af både butikker, dagligvareindkøb, sportsfaciliteter, kulturelle aktiviteter mv. Ønsker man endnu mere liv, er motorvejen til København blot få minutters kørsel væk.
Ejendommen flremstår lys og indbydende med flotte gulve i alle værelser og opholdsrum i begge afdelinger, og her er et dejligt lysindfald, som sikrer en behagelig atmosfære i hele huset. Begge køkkener fremstår pæne og funktionelle med åben forbindelse, så man har mulighed for at være i kontakt med resten af familien, selvom aftensmaden skal laves eller morgenmaden forberedes.
Badeværelser og bryggers fremstår pænt med lyse klinker og materialer, og her er god plads til den store familie.
De to afdelinger er naturligt opdelt via en fordelingsgang, som giver en god fornemmelse af privatliv, uanset om man så bor flere familier under samme tag eller eksempelvis vælger at indrette den mindre ende som ungeafdeling.

I nærområdet finder man aktiviteter for både store og små - lige fra gåture i de smukke skovområder til besøg i ex. BonBon Land for de små eller Camp Adventure for de større børn.

Velkommen til Olstrupvej 13!

Camp Adventure

BonBon Land

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.