Engen 3, 4690 Haslev

NYOPFØRT VILLA I SMUKKE NATUROMGIVELSER

Hvis I leder efter en spritny bolig, så har I nu muligheden for at blive de første beboere i denne skønne ejendom, der er ved at blive opført i Haslev. Huset er opført i ét plan og byder på 160 m2 bolig i højt kvalitet med bl.a. gulvvarme og lydlofter. Alle enheder har ensidig taghældning og en nem have - Huset har en grøn profil med luft-til-vand samt solcelleanlæg, som sikrer store besparelser på det årlige forbrug og er med til at sikre et grønnere miljø.

I bydes velkommen i den rummelige entré, der også kommer til at fungere som bryggers. Huset opføres med tre store børneværelser, stort lækkert soveværelse med eget badeværelse. Fra fordelingsgangen er der adgang til endnu et badeværelse samt det store opholdsmiljø. Her er køkken og stue i åbent rumforløb, og de store vinduespartier sørger for et glimrende lysindfald.

På Engen kan man kombinere det praktiske liv tæt på byen med et liv tæt på natur og frisk luft. Det helt unikke ved Engen er at grundene er beliggende midt i den eksisterende natur, hvor store træer og buske skaber hygge og privatliv. Når man bor på Engen, er man helt tæt på naturen, og kan opleve årstidernes skiften lige udenfor vinduet. Engen har sågar sin egen lille sø, med en bro, hvorfra man kan betragte naturen og dyrelivet i de frodige omgivelser. Området omkring Engen er fredet og er beliggende i landzone, så der må ikke foretages yderligere udstykningen. Derfor er du som beboer på Engen sikret et fint kig over de bredde vidder i årene frem.

Engen ligger tæt på Haslev by og hele familien kan færdes sikkert ad Hjertestien, som går hele vejen op til centrum. Bylivet i Haslev byder på Torvedag, cafeer og et væld af butikker og dagligvarerbutikker. Byen har egen biograf hvor der vises præmierefilm for hele familien.

Kun 400 meter fra Engen ligger den nybyggede Vibeengskolen, som er en moderne skole, bygget i en grøn profil og beliggende midt i naturen. Her fokusere man på mange uderum, skolen er integreret med skov og sø, og naturen inddrages aktivt i den daglige undervisning. Såvel er der også blot 400 meter til nærmeste vuggestue og børnehave. Derudover byder Haslev også på eget gymnasium, idrætsefterskole mm.

Det sydsjællandske område, som omkranser Engen, har en høj koncentration af gamle slotte og herregårde, og omgivelserne bærer præg af de traditioner, som de adelige slægter har lagt så megen vægt på i alle generationerne. Gisselfeld Kloster ligger ca. 5 min. kørsel fra Engen og her kan man få en masse sjove oplevelser hele året rundt såsom Bondens Marked, koncerterm julemarked og meget mere.

Hvis du drømmer om et nyt hus, med blot 110m2 eller 125m2 så kontakt os for nærmere information herom.


Inventar/køkken: HTH
Hårde hvidevarer: Siemens
Facade: Filtset mursten i lys nuance
Vinduer: Topstyrede vinduer i 3 lags lavenergiglas - træ/alu
Hoveddør/terassedør: Træ/alu lavenergi.
Lofter: Gips
Vægge: Filt på væggene
Gulve: Larmelparket 14mm olieret eg.
Klinker: Hemisphere Iron Lappato
Tagbeklædning: Sort tagpap med 5 graders hældning og antracit farvet zinkkant.
Opvarmning: Luft til vand. Gulvvarme overalt i boligen inkl. trådløs styring.
Ejendommen opføres med solcelleanlæg

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.