Figenvej 25, 4690 Haslev

RUMMELIG OG TRYGT BELIGGENDE VILLA MED GOD PLANLØSNING

Beliggende i dejligt kvarter tæt på stisystemer og bygrænsen, finder man denne hyggelige og rummelige murstensvilla med en ideel planløsning for den moderne børnefamilie. Ejendommen er beliggende for enden af en lukket vej i et roligt kvarter og med adgang direkte ud til et stisystem, hvor børnene kan køre trygt i skole eller til kammerater uden at skulle ud i trafikken. Trænger man til at mærke naturen og lytte til vindens susen i trækronerne, ligger en af Faxe Kommunes skønne skove blot 10 minutters gåtur væk.

Haslev by rummer alt, hvad man måtte have brug for samt mere til. Selve byen byder på både talrige fødevarebutikker, flere børneinstitutioner og skoler, gymnasium, svømmehal, stadion, butikker ved torvet og meget mere. Ønsker man naturrige oplevelser, findes der flere flotte godser og parker i området, gode skove og sociale årlige arrangementer i såvel byen som på godserne. Transportmæssigt er der mulighed for offentlig transport til både Køge, Roskilde, København, Næstved og Ringsted. Vil man hellere tage bilen, ligger tilkørslen til sydmotorvejen i både nord- og sydgående retning kun 5 minutters kørsel væk.

Udvendigt byder ejendommen på en god, lang indkørsel med rigeligt plads til gæster, en carport så bilen kan holde i tørvejr samt et skur på 14 m2. Bevæger man sig om bag huset, træder man ind i en dejlig og veletableret have med både staudebede og små træer og buske - og endda et lille legehus til de mindste i hjørnet af haven. Her er flere små terrasseområder, hvorfra man kan nyde solen på forskellige tidspunkter af dagen, og skulle en lunefuld sommerbyge have slået vejen forbi, kan man altid trække ind på den overdækkede terrasse (ej på BBR), som er etableret med solidt trægulv og en vinduesvæg, så man stadig kan nyde haven i læ.

Indendørs finder man en dejligt stor og lys vinkelstue med store vinduespartier, flotte gulve og brændeovn til årets koldeste måneder. Her finder man også udgangen til den overdækkede terrasse. Træder man ud i køkkenet, som har samme flotte gulve som stuen, mødes man af et oprindeligt køkken med god skabsplads og spiseplads samt muligheden for en god samtale over tilberedningen af et af dagens måltider. Herfra er der endvidere adgang til bryggerset, der byder på god opbevaringsplads, vaskesøjle, pænt klinkegulv og plads til f.eks. en ekstra fryser, hvis behovet er herfor.

Ejendommen opvarmes via elvarme, hvorfor elafgiften til staten nedsættes. Desuden her der på ejendommen opsat en luft til luft varmepumpe, samt en centralt placeret brændeovn, som er med til at holde varmeudgifterne nede.

I den anden ende af huset er den rummelige entre samt 4 gode værelser, alle med gulvtæppe. Herudover finder man husets 2 badeværelser, der begge er med badefaciliteter, hvilket absolut er et plus hos den lidt større familie. Skulle man have brug for et værelse mere, er det også oplagt at undersøge muligheden for etablering af soveværelse i spisestuen, hvorved huset kan opdeles i voksen- og børneafdeling, hvis dette er et ønske.

Alt i alt en velbeliggende ejendom med masser af muligheder og gode ting at byde på. Foruden brændeovnen som supplerende varmekilde, er der også etableret en luft-luft-pumpe i 2013, hvilket yderligere bidrager til at nedbringe varmeudgifterne.Velkommen til Figenvej 25!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.