Mirabellevej 5, 4690 Haslev

CENTRALT BELIGGENDE RØDSTENSVILLA BELIGGENDE PÅ LUKKET VILLAVEJ

Centralt beliggende villa, ideel til dig der kan se muligheder og vil sætte dit eget præg.

Her udbydes rødstensmuret villa, centralt beliggende nær skole, indkøbsmuligheder, offentlig transport, fritidsaktiviteter, skolefaciliteter mv. Ejendommen er beliggende i et utroligt hyggeligt villakvarter med rigtig gode stisystemer og er endda beliggende på en lukket vej, således du ikke skal bekymre dig for tung trafik.
Endvidere er ejendommen beliggende meget centralt i Midtsjælland med nem tilgang til motorvej i både syd- og nordgående retning, med kun ca. 60 km til København. Herudover vil der om få år komme hurtig tog, så det kun tager ca. 40 min til Københavns hovedbanegård.

Ejendommen er et hyggeligt byhus fra 1975, som fremstår velholdt, men i sin oprindelige stil, så en køber har muligheden for selv at sætte sit personlige præg på ejendommen.

Huset er bygget i 1 plan og ligger på en dejlig grund med en lille forhave og en god have bagtil hvor solens stråler kan nydes det meste af dagen. Haven er hyggelig med gamle træer, levende hegn, buske, bede, terrasse og et dejligt drivhus bagerst i haven (ikke godkendt). Herudover er der en overdækket terrasse og en carport med int. udhus.

Ejendommen indeholder:
Entre med adgang til husets badeværelse som både er indrettet med brus og karbad. Herudover er det fra entreen adgang til husets 3 værelser, store og rummelige stue. Fra stuen er der adgang til køkken, som for de fleste vil være oplagt at åbne op, således du får et dejligt køkken/alrum. Fra køkken er der adgang til husets bryggers.

En dejlig ejendom, der er ideel for en den lille familie eller som førstegangs køberene, som vil sætte sit eget præg på boligen.

Velkommen til Mirabellevej 5!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.